“Rustfjering” i Sandefjord Svømmehall 10. november klokken 15:00

Lenge siden du sist var i vannet? Kjenner deg rusten? Hvordan er det med utstyret etter noen år i kjelleren? Har du en ungdom eller to, som aldri har prøvd dykking, men som du kunne ha lyst til å introdusere undervannslivet sammen med?
Vi gir deg en perfekt anledning til å få en sjekk på “lagret” dykkerutstyr og å få gode anbefalinger, en anledning til å gjenoppfriske gamle ferdigheter eller ta med deg noen som aldri har prøvd seg på dykking før.
Rustfjerningsdagen er laget for deg som har lyst til å ta dykkingen opp igjen, men ikke kommet over “terskelen”.
Vi håper du kommer innom en tur 👌!
Gi oss beskjed om at du kommer, slik at vi klarer å rigge oss passe i forhold til deltakelse. Dette koster ingen ting. Den eneste formålet vi har med dette er å gi deg en mulighet til å starte opp igjen 👌