Fridykking er kunsten å dykke med lungene som den eneste luftreserve. Over de siste 20 årene har fridykking vokst til en folkesport i Norge. Utstyret er lett og rimelig, du kan være timevis i sjøen og opplevelsene står i kø. Med utstyr tilpasset norske forhold er dette en helårshobby! 

Fridykking er en fin pustepause fra hverdagen som og gir intense naturopplevelser, mosjon og glede. Den vanligste formen for fridykking i Norge er undervannsjakt. Det næringsrike vannet langs kysten vår gir livsgrunnlag til fisk, skjell og skalldyr. En undervannsjeger høster til eget forbruk rett fra naturen.

Sandefjord Miljøpirater
Sandefjord Miljøpirater et et produkt av Fjorden-prosjektet til Sandefjord Dykkerklubb.

Miljøpiratene er barn og unge 5-16 år som fridykker, snorkler og leter etter søppel og stillehavsøsters. Vi har tilgang til RIB og kjører til forskjellige strender.

Alt du trenger for å bli med er gode svømmeferdigheter og et medlemskap. Er du over 7 år kan du også ta CMAS fridykker og kurs settes opp ved behov.  Vi øver på disse ferdighetene på treningene våre og har teori før hver økt. 

Treninger
I Vinterhalvåret har vi trening i Sandefjord Svømmehall hver tirsdag i partallsuker med oppmøte kl 17:15 og start kl 17:30. 

I Sommerhalvåret har vi trening hver tirsdag. Da har vi oppmøte på Granholmen ferdig skiftet kl 17:30. 
Vi ønsker at en foresatt blir  med første gang. 

Følg oss på Facebook og Instagram
Send oss e-post fridykking.sdk@gmail.com
Innmelding